New website!

All of PkHonor's news will be posted here.
Pvm porn
Honor Player
Posts: 207
Joined: Sun Dec 30, 2018 2:50 am

Re: New website!

Post by Pvm porn » Tue Oct 22, 2019 6:10 pm

Maybe it's just me but something weird keeps happening where say I sign in and go to new posts nd then click the forums button I have to sign in again. Or if you edit a post twice sometimes the second time you will be given the unedited version of the post and have to make your 1st edit again. Seems like weird caching but I'm no web dev
Dr phyll wrote:
If u want an argument then start talking about the problems;
If you want a good productive conversation then start with the solution.

User avatar
Iron adam
Honor Player
Posts: 8706
Joined: Sun Aug 24, 2014 6:07 am
Location: Middle Earth

Re: New website!

Post by Iron adam » Tue Oct 22, 2019 11:34 pm

viewtopic.php?f=68&t=78193

Also pages dont auto update when you load them. So if i am on the active topics page, click on a topic that i am not up to date on, read all and post something, navigating to the page again will show the old conditions until I refresh the page. And this is not by clicking the back button, it is by reloading the page. hopefully that makes sense....

Pvm porn
Honor Player
Posts: 207
Joined: Sun Dec 30, 2018 2:50 am

Re: New website!

Post by Pvm porn » Wed Oct 23, 2019 12:24 am

Iron adam wrote:
Tue Oct 22, 2019 11:34 pm
viewtopic.php?f=68&t=78193

Also pages dont auto update when you load them. So if i am on the active topics page, click on a topic that i am not up to date on, read all and post something, navigating to the page again will show the old conditions until I refresh the page. And this is not by clicking the back button, it is by reloading the page. hopefully that makes sense....
yes i've been experiencing this as well, it's like it loads an old version of the page even though you didn't use the back button
Dr phyll wrote:
If u want an argument then start talking about the problems;
If you want a good productive conversation then start with the solution.

User avatar
Iron adam
Honor Player
Posts: 8706
Joined: Sun Aug 24, 2014 6:07 am
Location: Middle Earth

Re: New website!

Post by Iron adam » Wed Oct 23, 2019 1:47 am

Pvm porn wrote:
Wed Oct 23, 2019 12:24 am
Iron adam wrote:
Tue Oct 22, 2019 11:34 pm
viewtopic.php?f=68&t=78193

Also pages dont auto update when you load them. So if i am on the active topics page, click on a topic that i am not up to date on, read all and post something, navigating to the page again will show the old conditions until I refresh the page. And this is not by clicking the back button, it is by reloading the page. hopefully that makes sense....
yes i've been experiencing this as well, it's like it loads an old version of the page even though you didn't use the back button
exactly!

User avatar
Rapsey
Sysadmin
Posts: 4346
Joined: Tue Dec 01, 2009 8:00 am
Location: Belgium

Re: New website!

Post by Rapsey » Wed Oct 23, 2019 3:02 pm

Pvm porn wrote:
Tue Oct 22, 2019 6:10 pm
Maybe it's just me but something weird keeps happening where say I sign in and go to new posts nd then click the forums button I have to sign in again. Or if you edit a post twice sometimes the second time you will be given the unedited version of the post and have to make your 1st edit again. Seems like weird caching but I'm no web dev
Sounds like you don't have cookies enabled. Should be fixed now (except for on the wiki's main header menu, if the fix works for you I will see about adding it there as well).
Iron adam wrote:
Tue Oct 22, 2019 11:34 pm
Also pages dont auto update when you load them. So if i am on the active topics page, click on a topic that i am not up to date on, read all and post something, navigating to the page again will show the old conditions until I refresh the page. And this is not by clicking the back button, it is by reloading the page. hopefully that makes sense....
Yep. Known bug, as of yet unknown cause or solution.

Post Reply